Despre păcatul strămoşesc

DSCF6157
De la un vis a venit tot. Se făcea că urcam o stradă cu piatră cubică, ea se şerpuia în jurul unui deal. La baya dealului era o biserică care se declara ortodoxă, dar venerau sau mai bine spus aveau alte convingeri, erau ceva între ortodoxi şi sectanţi. Am mers mai departe, drumul nu se mai termina, dar acei oameni de la acea biserică se tot auyeau cum strigau, ţipau după mine.

Tot în vis mi s-a şoptit o taină despre păcatul strămoşesc, asta cred că a fost, relatarea pare veridică.
Conform acesteia, după ce Lucifer a decăzut din faţa Domnului a ajuns pe pământ, acesta a devenit lumea lui, împărăţia lui, a îngerului negru, decăzut.
Lucifer a tot încercat să îi strice munca Domnului. În cele din urmă, într-o oarecare măsură, a reuşit, deoarece primele fiinţe raţionale create de Domnul – omul – au căzut în cursa Satanei şi au fost alungaţi din Rai pe pământurile acestui înger negru. Şi de atunci se duce această luptă în oameni. Lucifer a înfiripat în mintea omului o sămânţă foarte toxică ce s-a lipit de trup ca o căpuşă, şi anume: bucuria pentru desfătările şi deşertăciunile acestei lumi decăzute. Dar Domnul vrea să ne vadă că luptăm cu această sămânţă, şi dacă vede că vrem ne întinde mâna şi ne ajută grabnic. Dar din ce în ce mai puţini ajung să mai reuşească să nimicească sămânţa rea ce s-a răspândit în tot trupul sau măcar să vrea acest lucru. Vor reveni vremurile când Sfinţii vor conduce din nou, şi vor veni să răscumpere această lume şi să salveze ce mai este de salvat din ghearele Antichristului.

Dumnezeu e mare!

Numai El ştie ce se v-a întâmpla cu adevărat!

AMIN

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în CREDINTA și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s